STOP VIEZE REUKJES, OORZAKEN VAN ALLERGIE√čN, BACTERI√čN EN VIRUSSEN!
*incl. COVID19-VIRUS

Sanity System Ozone Generator

*Sanity System werd getest en gecertificeerd voor een effectiviteit van 99,9% bij de eliminatie van het Covid19-virus.

"Sanity System generatoren werden getest in overeenstemming met de EU standaards EN14476 en EN17272 in een biosafety 3 laboratorium aan de internationaal erkende Medische Universiteit van Padua (Italie). De ozon technologie van Sanity System is als enige wereldwijd op wetenschappelijke basis gevalideerd als zijnde efficient tegen het Corona-virus (99,9 % eliminatie van SARS-CoV-2, het virus dat Covid19 veroorzaakt.) "

> Deze studie is op verzoek beschikbaar.
Dealershops

Ontsmetting bij merkdealers

Vele merkdealers en garages wereldwijd gebruiken al dagelijks onze ozongeneratoren en zij verlenen met deze ontsmetting extra service en veiligheid aan hun klanten.

Body Repair Garage

Ontsmetting bij autoschadeherstelbedrijven en garages

Body repair shops and garages have to deal with the problem of chemical odors after restoration and services on the car. Sanitization with ozone is the perfect solution as it removes all kind of smells and supports the experience of the client of getting a "renewed" car back.

Taxi Rental

Ontsmetting in taxis en huurautos

Taxis en huurautos worden intensief door veel mensen gebruikt binnen een korte periode. Terwijl enerzijds achtergelaten virussen en bacteriën een direct risico vormen voor de volgende klant, laten sigarettenrook en lichaamsgeur ook een waarneembare negatieve indruk achter. Ontsmetting met ozon is de makkelijkste manier om beide problemen effectief binnen slechts 22 minuten aan te pakken.

Bus Company

Ontsmetting in bussen/touringcars en openbaar vervoer

Ozonontsmetting van bussen, touringcars en ander openbaar vervoer is de ideale veiligheidsmaatregel en een bijkomende reden voor uw klant om met u te reizen. Dankzij de grotere ozon generator SanyPlus kunnen ruimtes tot 400 m3 snel en effectief ontsmet worden.

Transport Company

Ontsmetting van vrachtwagens en busjes

Vergroot de veiligheid in de werkomgeving van uw personeel en reduceer het risico op ziekte (Covid19 en andere virusgerelateerde ziektes, allergieën en bacteriële infecties)

Carwash

Ontsmetting als extra service in carwash centra

Indien u reeds interieurreiniging in uw carwash aanbiedt, dan is een ozonbehandeling een must, omdat uitsluitend oppervlaktereiniging in de meeste gevallen niet voldoende zal zijn en nare luchtjes steeds zullen terugkeren. Alleen de ontsmetting met ozon van het interieur en het airconditioning systeem garandeert een langdurig schoon en fris interieur.

Sanity System Sanitization Ozone

WAAROM VOERTUIGEN MET OZON ONTSMETTEN?

 • Het is bewezen dat ozon 99,9% effectief is tegen COVID19
 • Ozon verwijdert bacteriën, mijten, sporen, pollen, gisten, schimmels alsmede virussen.
 • Het verwijdert de nare lucht van roken, huisdierenlucht, transpiratie en kookluchtjes
 • Het verwijdert vluchtige resten van chemische stoffen
 • Het weert besmettelijke insecten af zoals muggen, kakkerlakken, mijten en wantsen
 • Het is de meest effectieve en ecologische manier om een auto te ontsmetten.

WAAROM ONTSMETTEN MET SANITY SYSTEM?

Het is wereldwijd het enige systeem, dat onafhankelijk en wetenschappelijk werd getest en gecertificeerd als meest efficient (99,9% effectiviteit) tegen het Covid19-virus.

Het is de veiligste en meest tijdbesparende technologie, dankzij de ozon-omvormer. Deze omvormer vormt de ozonmoleculen weer om in ongevaarlijke zuurstof aan het eind van elk ontsmettingscyclus. Dit betekent, dat het voertuig onmiddellijk na de behandeling weer gebruikt kan worden en er niet uren gewacht moet worden alvorens de ozonmoleculen uit zichzelf uit elkaar zijn gevallen.

 • De uiterst efficiente ozongeneratoren van Sanity System hebben een perfect uitgebalanceerde ontsmettingscyclus. Zo wordt steeds de juiste hoeveelheid ozon gegenereerd en achteraf volledig geneutraliseerd, binnen een minimum aan tijd. Daardoor duurt een gemiddelde auto-ontsmetting slechts 22 minuten.
 • Het is de eerste keuze van professionals. Sanity Systems wordt al sinds jaren gebruikt door vooraanstaande automerken en andere organisaties wereldwijd, (zoals VW, Peugeot, Jaguar, KIA en vele andere).
 • Sanity System generatoren werken zonder chemische middelen en hebben geen filters of andere verbruiksartikelen, die regelmatig vervangen moeten worden. Daardoor zijn de onderhoudskosten erg laag. De gebruuiksvriendelijke technologie biedt 3 preogrammas aan, voor de ontsmetting van kleine, middelgrote en grotere ruimtes. Zet de generator in de ruimte, kies het programma en druk de ""START""- knop... de generator doet de rest. Geen bijkomende arbeidskosten!
 • Het systeem wordt geleverd met een compleet marketing pakket, bestaande uit folders, hardbord posters, ontsmettingscertificaten en stickers om uw klanten op deze nieuwe service te attenderen. Het marketing pakket is in vele talen beschikbaar.
 • Word lid van de Sanity System familie en laat u registreren als officieel Service Center op de Sanity System website.

Producten

Sany Car Ozone Generator

Sany Car

Het ideale ozonreinigingsapparaat voor het interieur en de airconditioning van alle voertuigen tot 50m3.

Sany Med Ozone Generator

Sany Med

Het ideale ozonreinigingsapparaat voor kleine tot middelgrote ruimtes tot 80m3.

Sany Plus Ozone Generator

Sany Plus

De ultieme oplossing voor ozonreiniging van middelgrote en grote ruimtes tot 400m3.

Naast het gebruik in de automotive industrie, worden Sanity System generatoren ook ingezet binnen de medische wereld (voor ontsmetting van ambulances, medische praktijken en ziekenhuizen), in wetenschappelijke omgevingen (laboratoria), in overheidsgebouwen (o.a. de Italiaanse senaat) en in publieke plaatsen en instellingen (scholen, verzorgings- en rusthuizen) en in de horeca (o.a. hotels, restaurants en bars).

Ozone Generator Other

Uw aanvraag

* = Verplicht veld

top-icon